Bara massa vröl

Här pratas det hårdrock! Högt och lågt, vitt och brett. Oftast med kärlek, alltid med känsla!

Men ja! Och nej...

Kategori: Allmänt, hårdrock, tips

Det är verkligen tvära kast just nu!
 
Å ena sidan ställs en massa evenemang in, vilket känns så tråkigt! Men å andra sidan så är jag så otroligt glad för ett av mina absoluta favoritband har minsann gått och blivit signade av ett skivbolag!
 
Grattis S.O.R.M!
 
Foto från bandets Facebook-sida 
 
Jag är ju mest bara jäkligt egoistiskt glad över det faktum att det här betyder att mer musik är på gång från det här gänget! Och med tanke på att det var just S.O.R.M som toppade min Spotify-summering förra året, samt även plats två till fem där, så har jag ju lyssnat ganska många timmar
på den här Lidköpings-trion!
 
2018 släpptes deras EP "Hellraiser" och utöver de låtarna så har S.O.R.M en grymt bra setlist med egenskriven musik på sina spelningar.
Riktig jäkla hårdrock!
 
Det finns en dragning åt Wasp, absolut, men jag älskar det faktum att de har ett helt eget sound! Det är S.O.R.M och det hörs!
 
I januari i år gjorde bandet en suverän spelning på Adrenaline Cruise där de delade scen med band som Lillasyster och ELEINE! Jag själv var på plats och kunde igen bara konstatera att "Ni är så jävla bra"!
 
 S.O.R.M Adrenaline Cruise 2020
 
S.O.R.M som består av Micke Holm på sång och gitarr, Johan Östman bas, samt Robin Wernebratt trummor, har alltså signats till det tyska skivbolaget Noble Demon Records, och de jobbar visst redan på debutalbumet! Så roligt!
 
 
Till de väldigt mycket tråkigare nyheterna som kom tidigare idag...
 
Sabaton Open Air i augusti ställs alltså också in i år, samma som för bla Sweden Rock, på grund av Covid-19. Det känns såklart otroligt tungt och tråkigt för oss som är besökare, men det gör på riktigt ont i hjärtat för alla band, artister, fotografer och folk som på alla tänkbara sätt jobbar med dessa evenemang.
Så många förlorade arbetstillfällen! 
 
 
 
Själv tänker jag behålla min biljett till nästa år och hoppas på att några av dessa band jag verkligen längtade efter att se, tex Follow the Cipher,
hänger kvar tills dess istället!
 
Men! Som det riktiga "hardcore-Sabatonfan" som jag är så tänker jag allmänt bryta ihop en stund av besvikelse innan jag tar nya tag och blickar framåt.
Hört att man får göra så!
 
Ha det bäst hörrni och rock on!