Bara massa vröl

Här pratas det hårdrock! Högt och lågt, vitt och brett. Oftast med kärlek, alltid med känsla!

Tsar Bomba

Kategori: hårdrock, recension, singelsläpp, tips

Det är ju inte så speciellt lätt att hitta positiva biverkningar till Covid-19, bortsett från den här tex, ett gäng snubbar som tack vare pandemin fick lös lite tid och startade upp ett band vid namn Tsar Bomba. Att de dessutom helt nyligen släppte en riktig kick ass-låt gör inte saken sämre!
 
RECENSION
 
Tsar Bomba - Ctrl+Alt+Bomba
 
 
 
Sen är frågan hur jag ska kunna sätta ord på det här, och jag är jättekluven till att ens försöka utan att riskera att flumma iväg helt, för "Ctrl+Alt+Bomba" hamnar på listan med låtar som jag KÄNNER, och inte bara lyssnar på (som tex "Paint Me Red" med Avatar). Vissa låtar hamnar där för texten, andra för attityden, nån för styrkan den ger, och den här för att den så totalt kör över mig med energi från första ton.
 
"Ctrl+Alt+Bomba" är riktigt modern metal. Hårt och snabbt med aggressiva trummor och musik som verkligen vräker sig ut ur högtalarna. Lägg till en ilsken, grym gaphals på det, och hela konceptet stavas FRAMGÅNG!
 
Men jag sitter på riktigt och kliar mig i huvudet och vet som sagt inte hur jag egentligen ska formulera vad jag känner, tycker och tänker kring den här låten. Men den ger mig en blandning av styrka och energi, ilska som ovandlas till tro på att jag fan kan klara av allt, och samtidigt en lust att slå varenda jävel som nånsin sårat mig på käften. Den känslan! Och jag vill aldrig sluta lyssna, för det är så otroligt hög kvalité på det här musikaliska stycket.
 
Eller väldigt enkelt uttryckt; Så Jävla Bra!!
 
Foto Tsar Bomba 
 
Tsar Bomba är Patrik Gabrielsson sång, Marcus Wahlström gitarr, Giakes Kosmas trummor, Marcus Hellgren gitarr och Oskar Magnusson på bas.
 
Och till bandet, en fråga; När kommer nästa låt??!
 
Och till er som läst, en uppmaning; Har ni inte redan lyssnat så gör!!
 
Ha det bäst hörrni och rock on!